LIVE wedstrijd bezig // 2021033 Bekijk live uitslag
wk
De préselectie wedstrijd bij Kringgroep Oude Maas van 5 en 6 juni komt helaas te vervallen wegens Corona. We verwachten dat de commissie Werkhonden begin volgende week met berichtgeving komt omtrent de wedstrijden. De selectieprocedure voor deelname aan het NIAK wordt alsvolgt - dit alles onder voorbehoud van de laatste ontwikkelingen:

  • Alle wedstrijden die in juni en juli plaats vinden met als resultaat minstens 250 punten tellen mee voor het NIAK 2021 en de behaalde klassering telt mee voor de WUSV selectie  bijvoorbeeld 1e plaats is 1 punt voor  Selectie WUSV 2e plaats is 2 punten).
  • De tweede pré wedstrijd bij Kringgroep Klein Vosdal (juli) wordt omgezet naar een reguliere ABC wedstrijd.
  • Deelname aan het NK alle rassen van 3 juli mag ook als selectiewedstrijd worden meegnomen.
  • Alle deelnemers kunnen hun beste resultaat van deelname aan de ABC of NK doorgeven voor selectie deelname aan de WUSV 2021.
  • Voor de selectie Universalsieger komt er een open inschrijving waarbij een Kwalificatie ZG op een clubmach in Nederland behaald in 2021 moet zijn. Als die deelnemer zich wil kwalificeren voor de Universalsieger zonder een resultaat van minstens 250 punten gedraaid op bovenstaande wedstrijden komt deze niet in aanmerking voor deelname aan het NIAK en Universalsieger. We hanteren dus dezelfde procedure als vorig jaar.

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Mgr. Vranckenstraat 7 20
6134 AJ SITTARD
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail