Aanmelden Lid

jeugd

Als liefhebber van het ras de Duitse Herdershond heeft men enorme voordelen bij het lidmaatschap van de VDH en haar kringgroepen. Deze verengingen zijn voor de rasliefhebbers onontbeerlijk. Het ras de Duitse Herdershond en de organisaties daarom heen, zoals internationaal de Wereldunie (WUSV), de oorspronkelijke vereniging in Duitsland (S.V.), de Nederlandse rasvereniging (VDH) en de plaatselijke VDH-kringgroepen zorgen voor een eigen identiteit en waarborgen de belangen voor het ras.
Daarom is in Nederland - voor iedere Duitse herderman of -vrouw - het lidmaatschap van de VDH en van één van haar VDH kringgroepen een vanzelfsprekendheid.


BIJ DE VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN (VDH) EN HAAR KRINGGROEPEN VOEL JE JE ALS LIEFHEBBER VAN DIT RAS THUIS!

Contributie bedragen: (per jaar)
  • Hoofdlidmaatschap € 57,00.  2e helft van het jaar lid worden bedraagt de contributie € 30,00
  • Buitenland € 81,00. Voor hen die in de 2e helft van het jaar lid worden bedraagt de contributie €40,00
  • Huisgenoot (ontvangt geen maandblad. Alleen in combinatie met een hoofdlid) € 36,75  (ook indien zij lid worden in de loop van het jaar).
  • Jeugdleden* (gratis).

Het entreegeld voor nieuwe leden (excl. jeugd) bedraagt € 15,00
Betaald u met een automatische incasso dan ontvangt u € 4,00 korting
* Jeugdleden zijn natuurlijke personen die per eerste dag van een verenigingsjaar nog geen achttien jaar oud zijn en als jeugdlid zijn toegelaten

Aanmelding lidmaatschap

* = Verplicht veld

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail