WK Team Sponsor

Sponsors en Partners van de VDH Teams.

Om voor alle teams die de VDH gaan vertegenwoordigen Teamkleding te krijgen heeft het Hoofdbestuur aan de Werkgroep Sponsoring de vraag gesteld om dit te bewerkstelligen. Dus eigenlijk de opdracht regel de kleding voor de teams, waarbij eenduidigheid gewenst is.

De eerste stap was het uitnodigen van alle Teambegeleiders. Tijdens het overleg wat hierop volgde mochten zij hun wensen kenbaar maken. Met deze wensen is de Werkgroep Sponsoring verder aan de slag gegaan.

Ook bleek dat de aanpak om te gaan voor sponsoring van alle teams in plaats van per team een sponsor te zoeken de meeste kans van slagen zou hebben, een brede aanpak dus.

Het was al snel duidelijk dat het ging om toch wel een behoorlijk totaalbedrag waarbij met name de drukkosten erg hoog bleken te zijn.

De keuze om de kleding te mogen leveren is gevonden bij de firma Jako Sportkleding, zij zijn tevens Businessclub lid geworden voor 3 jaar.

Hierna was het hard werken om kledingsponsors te vinden, maar gelukkig waren er een aantal bedrijven bereid om hier hun medewerking aan te verlenen en zodoende sponsor te worden van deze teams.

Het bleek dat er nog een bedrag nodig was om deze brede aanpak te kunnen afsluiten. Gezien er op korte termijn geen sponsor voor dit bedrag gevonden kon worden is in overleg met het Hoofdbestuur en de Werkgroep Sponsoring besloten om door het inleggen van kleinere bedragen een groep genaamd “Partners van de VDH-teams” gevonden kon worden. Dit bleek een goede aanpak en een aantal ondernemers, BC leden, Provincies en Kringroepen gingen hierin mee. Vandaar de bovenstaande kop van dit artikel “Sponsors en Partners van de VDH-teams”.

Wilt u als bedrijf, Kringgroep, PB of particulier ook “Partner” worden neem dan contact op met de Werkgroep Sponsoring. Als Partner zal uw logo of naam vermeld worden in een advertentie in het VDH-magazine en op de site van de VDH.

Kijk ook eens op de VDH-site wie deze sponsors en partners zijn.

Vanaf deze plaats wil de Werkgroep Sponsoring namens de Teams alle Sponsors en Partners bedanken voor hun medewerking.

Contact: Sponsors en Partners
Chris Bierman - 06-23821346

team

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail