Website op tablet en telefoon

De tijd dat iedere bezoeker onze website op vrijwel hetzelfde beeldscherm bekeek, ligt inmiddels ver achter ons. De een kijkt naar een 27 inch flatscreen, terwijl de ander zijn tablet of smartphone gebruikt. Vooral het toenemende gebruik van mobiel internet vraagt om websites die zich aanpassen aan de beschikbare ruimte en specifieke behoeftes.
Dat konden we natuurlijk oplossen door voor ieder apparaat een aparte versie van onze website te ontwikkelen. Bijvoorbeeld een mobiele website. Een andere mogelijkheid is ‘responsive design’. Met de komst van de iPad mini en smartphones die maar een fractie kleiner zijn, loopt het aantal verschillende schermafmetingen inmiddels in de tientallen. Deze ontwikkeling vraagt om flexibele websites, die optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte op een beeldscherm. Responsive design maakt dit mogelijk.
Samen met VanderPerk Groep hebben wij onze website daarom nu ook toegangkelijk gemaakt voor uw smartphone of IPAD. Ook heeft de website een iets strakker design gekregen.
Wij wensen u veel leesplezier

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail