• Home
  • Nieuws
  • Stapje voor stapje. Trainingen weer mogelijk
We gaan stap voor stap de goede kant op! Het kabinet begint met het aanpassen van maatregelen in de buurt, lokaal. Dat geeft weinig drukte op straat, in het verkeer en in het openbaar vervoer. Dan volgen aanpassingen op regionaal niveau, daarna op landelijk niveau.
Het toestaan van groepen gaat van klein naar groot om alles zo beheersbaar en georganiseerd mogelijk te laten verlopen. De komende tijd worden hiervan de details verder uitgewerkt.
Vanaf 11 mei geldt voor onze kringgroepen: buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan, als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden. Geen wedstrijden, geen gezamenlijke kleedkamers of douches, lesgeven mag. De kantines blijven tot nader order dicht, in eerste instantie tot 1 september. Deze datum wordt vooralsnog ook aangehouden voor alle evenementen.
We adviseren onze VDH verenigingen zoveel mogelijk op eigen terrein te trainen om onnodige drukte en verplaatsingen te voorkomen. Onze commissies komen z.s.m. met een nieuwe planning voor de maanden september, oktober en november.
De geplande WUSV WK IGP en Behendigheid 2020 van Hongarije is geannuleerd.
De meest actuele informatie rondom de Corona maatregelen is te vinden op rijksoverheid.nl
Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail