NIBK Update Schema

-
Het schema voor de NIBK wordt aangepast, omdat nu zowel de africhting als behendigheid direct naast elkaar draaien.
-De afspraak is gemaakt met de africhting dat in ieder geval als het C gedeelte van de africhting draait, wij zelf niet lopen (WEL PARCOURS OMBOUWEN EN VERKENNEN)
-
gezien het tijdschema van de africhting is zondag om 8.15 uur de laatste hond van de eerste groep klaar met het C gedeelte
OP DAT MOMENT GAAN WE GELIJK HET EERSTE SPELONDERDEEL LOPEN, DIE IS DAN DUS AL OPGEBOUWD EN VERKEND DOOR IEDEREEN
Hierdoor betekent dit dus dat alle deelnemers uiterlijk om 7.15 aanwezig moeten zijn en zich direct moeten melden, dit mag zeker eerder (dan kunnen jullie gelijk helpen met opbouwen)
De medewerkers graag om 7 uur aanwezig zijn.
Met de keurmeester is al een afspraak gemaakt om het eerste onderdeel voor iedereen gelijk te houden en niet te moeilijk, het is meer een toestel gewenning.
Ben je niet op tijd, jammer maar we kunnen niet wachten, dan sla je het eerste spelonderdeel over en doe je gelijk mee met het vast parcours.
Direct na het spelonderdeel gaan we gelijk door met het vast parcours gezien het feit dat dan de africhting nog bezig is met B.
Zijn wij nog niet klaar met het vast parcours (wat toch voor ons het belangrijkste onderdeel is) dan wacht de africhting met het starten van onderdeel C.
Tijdens het C gedeelte van de 2e groep africhting gaan wij ombouwen en verkennen voor de jumping.
Hoe het schema er dan uitziet is eigenlijk nog niet zeker, ja nadat de 2e groep africhting klaar is met C gaan wij de jumping lopen.
Of, hoe en wanneer we de teamrace nog gaan lopen zal afhankelijk zijn van het weer.
Als hondengeleiders zijn wij gewend de hond boven ons als mens te stellen, met dit in het achterhoofd weten wij dat jullie onze aanpassingen volledig ondersteunen.
Denk er ook aan om jouw hond na de geleverde prestatie de kans te geven om rustig af te koelen alvorens hem of haar terug te zetten in de vertrouwde kooi waar natuurlijk vers water aanwezig is.
Mochten er nog onduidelijkheden zijn hoor ik het wel (ook al weet ik op dit moment niet overal antwoord op).
Zeker gezegd moet worden dat wij heel blij zijn dat de organiserende kringgroep Apeldoorn en VV CSV in de gelegenheid zijn deze aanpassingen door te voeren.
We hopen met elkaar op een heel gezellig en sportief weekend en dat iedereen zijn beste prestatie kan laten zien.

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail