LIVE wedstrijd bezig // 2024009 Bekijk live uitslag
Op 4 september is overleg geweest met het bestuur van Kringgroep Apeldoorn, het bestuur van CSV en de commissies CSA en Agility. Het NIAK en NIBK worden twee aparte evenementen zodat er per evenement 250 toeschouwers kunnen komen. Er is geen gelegenheid om in dat weekend te kamperen in en om het Ordebos. Tijdens het evenement kan er bij CSV alleen betaald worden met de pinpas.

NIAK
De intraining IGP vindt plaats op zondag 11 oktober vanaf 8.00 uur. De indeling volgt per mail aan de deelnemers na sluiting, de sluiting is op zondag 4 oktober 24.00 uur. Deelnemers moeten inschrijven via de VDH-site, dit kan vanaf 20 september. Bezoekers (maximaal 250) schrijven zich ook in via de VDH website. Elke deelnemer mag twee bezoekers opgeven en moet deze ook inschrijven. Het CSA zorgt voor 20-tal stewards om alles in goede Corona-banen te leiden. Alle deelnemers worden tijdig ingelicht hoe alles zal verlopen.

NIBK
Zoals hierboven te lezen, wordt het weer een gezamenlijk evenement, met in dit geval toch enkele bijzonderheden in verband met het RIVM (Corona). Ook voor behendigheid moet er worden ingeschreven via de site van de VDH met gelijktijdige betaling van het inschrijfgeld. Ook hier mag elke deelnemers twee bezoekers meenemen. Het inschrijfgeld voor de bezoekers is € 5.-. CSV gaat proberen om bij het terrein van behendigheid een kraampje neer te zetten voor de verkoop van koffie, thee enz., zodat er zo min mogelijk moet worden gelopen. De deelnemers en toeschouwers van behendigheid zullen, zoals het er nu naar uitziet, weer achterom het terrein kunnen bereiken. De prijsuitreiking (voor behendigheid) zal plaatsvinden op het terrein van behendigheid. Het is niet passend te maken om dit op het hoofdterrein plaats te laten vinden, dan zijn er gewoon teveel mensen aanwezig. Er zullen vast en zeker nog enkele bijzondere richtlijnen komen in verband met Corona. Op maandag 5 oktober 2020 hebben weer overleg.

Laten we in ieder geval, met elkaar, proberen te voldoen aan de 1,5 meter afstand en er, ondanks de beperkingen, er een gezellig en goed evenement van maken.

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail