Jeugdweekend VDH

14 en 15 maart Jeugdweekend VDH - neem je Duitse Herder mee!
In het weekend van 14-15 maart organiseert de VDH jeugdcommissie op het terrein van kringgroep De Ypelaar te Tilburg een jeugdweekend.
Tijdens dit weekend volg je workshops op het gebied van Africhting, Kynologie en Behendigheid. Voor elke workshop hebben we kundige mensen uitgenodigd die jullie alles kunnen uitleggen over deze verschillende takken van de hondensport.
Workshop africhting: Heb je een probleem in de africhting of wil je wat adviezen, dan kun je terecht bij Toine Jonkers, Robbie de Jong of Djolien Knoop. Zij trainen met hun honden op een zeer hoog niveau en kunnen je verschillende handvaten geven om het probleem op te lossen. Ook zullen laten zien hoe zij hun honden trainen.
Behendigheid: Wil je weten of je hond geschikt is voor de behendigheid of wil je adviezen? Tijdens dit weekend zijn er zeer ervaren behendigheidsinstructeurs aanwezig die jou helpen. Natuurlijk kun je ook mee doen met je hond. Heb je al ervaring binnen de behendigheid, dan kun je natuurlijk terecht voor tips en tricks.
Kynologie/exterieur: Hoe bereid je je hond voor op de clubmatch. Waar moet je opletten tijdens een clubmatch en waar let de keurmeester op als de hond wordt voorgebracht. Houd dit je bezig dan is de workshop kynologie iets voor jou. Je mag twee workshops volgen. Vertel ons welke twee je kiest, zodat wij rekening kunnen houden met jouw wensen bij de indeling.
De workshops vinden plaats op zaterdag 14 maart a.s. Omdat het voor een aantal best ver rijden is kun je blijven overnachten. We slapen dan we met z’n allen in de kantine en ’s avonds staan er verschillende spelletjes op het programma. Na het ontbijt op zondagochtend hebben we een speurtocht. Rond 13.00 kun je dan weer worden gehaald door je ouders.
De kosten voor alleen de zaterdag is €10.00 en blijf je overnachten dan kost het € 15.00. De honden mogen ook overnachten. O,ja natuurlijk neem je je hond mee. Als je een hondenaanhanger hebt mag deze op het terrein staan en anders zijn er hondenhokken aanwezig waar je je hond in kunt doen.
De maximale leeftijd is 23 jaar. Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij Ingrid Bos jeugd@vdh.nl

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail