Dag van de Hond

17 mei Dag van de Hond bij VDH Kringgroep De Samenwerking Oss

Op 17 mei jl. organiseerde De Samenwerking voor de derde keer De Dag van de Hond. Na veel voorbereidingen begonnen we de dag om 11 uur met een vriendelijk zonnetje. Die dag vermaakten mens en dier zich door deel te nemen aan funtrainingen: de honden moesten bijvoorbeeld een snoepje van de bodem van een bak water pakken, konden leren skateboarden, door een slurf gaan en diverse zoekspelletjes doen. In een andere ring stond een mooi behendigheidsparcour waar diverse cursisten van Hondenschool "de Samenwerking" een demonstratie gaven. Er werd actief meegedaan door de bezoekers met hun honden.

Er werden demonstraties gegeven door de leden van onze club. Maar speciaal was toch wel de demonstratie van Anne-Marie Eijsvogels met haar Berry, ze liet een stukje appèl en pakwerk zien. Op het terrein was een gezellige tent waar men de inwendige mens van het nodige voorzag. Enkele standhouders, waaronder Fiona's Trimsalon, van der Veeke hondensportartikelen, kunstenaar Ferry Loeffen, fotograaf Miriam Teurlinx “Special Moments”, Hondenuitlaatsevice Patries en WT-METALL-HONDENSPORT, zorgden ervoor dat de bezoekers naar hartenlust konden winkelen.

Iedereen was super enthousiast en veel mensen bleven een hele dag. Het werd een zeer geslaagde dag met enkele honderden bezoekers!

Vragen?

De heer A.J. de Gouw
Prins Clausstraat 53
4761 AM      ZEVENBERGEN
telefoon: (06) 29 03 69 02
e-mail